Vrijdagavond

Vanaf 18.00 uur op vrijdagavond 13 september is er op het festivalterrein aan de Opweg in Hekendorp een gezellig kaas- en wijnfeest. Lokale ondernemers presenteren lekkere dingen als versgebakken brood, taarten, wijn en kaasjes.

Tijdens de avond kunt u lekkere kaasjes uit de omgeving proeven. Een wijnhandelaar uit Hekendorp geeft uitleg over zijn bijzondere wijnen en Carla Verhagen, de kok die ook het achttiende-eeuwse diner verzorgde, presenteert haar beroemde taarten.

Een troubadour zorgt vrijdagavond voor ontspannen muziek. Zoals tijdens het gehele evenement, stellen we het zeer op prijs als u in koninklijke stijl gekleed gaat. We gaan tenslotte terug naar de achttiende eeuw en wie weet komt u de prinses zelf wel tegen!

De kaas- en wijnavond duurt tot 23.30 uur en vindt plaats op het festivalterrein aan de Opweg in Hekendorp. Op het festivalterrein is tijdens het gehele festival een grote horecatent geopend, waar u tegen muntjes (verkrijgbaar op het terrein) frisdrank, bier en wijnen kunt kopen, en natuurlijk is er ook lekker eten volop aanwezig.